Al treilea cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Lenovo, a anuntat lansarea Lenovo S90 “Sisley”, un smartphone cu diagonala de 5 inch, ecran Super AMOLED 720p si o grosime de doar 6.9mm. In ceea ce priveste design-ul, cei de la Android Authority remarca: "este incredibil cat de mult s-au inspirat de la ultimul varf de gama al celor de la Apple".

Chiar daca nu se poate compara in ceea ce priveste specificatiile cu smartphone-urile de top, S90 sta foarte bine - are procesor quad-core si procesor Qualcomm, 1GB de RAM, baterie 2.300 mAh, o camera principala de 13MP si o camera frontala de 8MP, venind cu Android 4.4.4. KitKat.

Deocamdata, telefonul este disponibil doar in China pentru un pret de aprox 330 de dolari. Pretul decent al telefonului avand in vedere specificatiile nu reprezinta unicul motiv pentru care telefonul a atras atat de mult atentie.

Cei de la Lenovo si prezinta telefonul asa cum au facut-o Apple cu iPhone 6. Pe site-ul celor de la Lenovo, S90 este prezentat in imaginile oficiale cu poze aproape identice cu cele folosite de Apple, din acelasi unghi, cu aceeasi culoare si aceeasi reflexie.