Cei de la Apple au sustinut puternic ca durata bateriei la noile telefoane, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, este mult imbunatatita fata de versiunele precedente. Cei de la Consumer Reports au testat acest lucru si, cu toate ca acest lucru este corect in comparatie cu predecesoarele lor, insa sub competitie.

In testele preliminare, iPhone 6 Plus cu ecran mai mare a oferit putin peste 17 ore de convorbire dupa o singura incarcare (aceasta fiind media in functie de diferiti operatori). Versiunea mai mica, iPhone 6, a rezistat putin peste 10 ore. Pare departe de cifrele pe care le sustineau cei de la Apple (24 de ore pentru iPhone 6 Plus si 14 ore pentru iPhone 6) insa in general cifrele pe care le ofera producatorii se refera la conditiile ideale.

Este insa un salt fata de iPhone 5S care oferea in jur de 8 ore de convorbire. Insa cele 2 telefoane noi ale celor de la Apple sunt departe de LG G3 si Samsung S5 care ofera 19, respectiv 20 de ore de convorbire.

 

Totusi, in testele celor de la Consumer Reports, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au depasit Galaxy Note 3, LG G3 si HTC One M8 la 'testul indoirii'.