Aplicatia, care poate fi considerata un fel de unealta de spionaj, poate fi folosita doar de cei care detin smartphone-uri, iar partenerul care banuieste ca este inselat poate afla ce mesaje trimite jumatatea sa mai buna si chiar locul unde se afla intr-un anumit moment al zilei, potrivit Huffington Post, citat de stirileprotv.ro.

Mai mult, aceasta are si o functie prin care telefonul celui banuit de infidelitate apeleaza numarul partenerului, astfel ca acesta din urma poate asculta tot ce se vorbeste primul. Cei care doresc sa-si spioneze partenerul trebuie doar sa aiba acces la smartphone-ul acestuia si sa instaleze aplicatia “Boyfriend Tracker”.

“Brazilienii sunt un popor gelos, ce altceva pot spune? Bineinteles ca o astfel de aplicatie va deveni populara”, a spus o brazilianca in varsta de 47 de ani. Aplicatia a fost scoasa de pe piata de Google, in urma a numeroase plangeri privind incalcarea intimitatii personale.

Totusi, aceasta poate fi descarcata direct de pe site-ul companiei care a lansat-o pe piata. “Boyfriend Tracker” a atras circa 50.000 de utilizatori, la doua luni de la lansarea ei si este in principal destinata femeilor, care tind sa fie mult mai geloase decat barbatii.