Potrivit jurnaliștilor de la PhoneArena, Apple vrea să transforme iPhone 12 în cel mai puternic iPhone pe care compania americană l-a produs vreodata. 

Unul dintre marile upgrade-uri cu care iPhone a venit în ultima generație a fost camera triplă de pe spate, iar 2020 este anul în care sunt șanse mari să vedem încă un upgrade și în această privință. 

Apple ar pregăti în acest moment un sistem nou cu camere de 64MP și un software mai performant pentru a putea realiza fotografii mult mai spectaculoase.

În plus, Apple vrea să aducă Night Mode pe toate modelele pe care le va lansa anul acesta, nu numai pe 12 Pro, adică vârful de gamă al acestei generații.

Îmbunătățirea camerelor foto va veni la pachet cu un nou mod macro de a realiza imagini și unghiuri ultra-wide redate impecabil.

Mai mult, Apple vrea sa aducă și o versiune îmbunătățită a Smart HDR-ului, un Smart XDR, dar și o baterie mult mai mare, care va compensa trecerea acestui model la vitezele 5G. Putem vorbi, așadar, despre o baterie de 4400 mAh, în condițiile în care actualul vârf de gamă, iPhone 11 Pro Max a fost lansat cu o baterie de 3969 mAh.

Apple mai lucrează la îndepărtarea decupajului din display, însă sunt șanse reduse să vedem acest upgrade în generația de telefoane 2020, deoarece ar implica mai multe modificări asupra telefonului, mai ales în privința camerei față și a sistemului de deblocare Face ID.