Noi informatii despre iPhone 8 au aparut dupa ce analistul KGI Securitie, Ming-Chi Kuo, a dezvaluit ce pregateste Apple, conform surselor sale din companie. De data aceasta, informatiile sunt despre camera.

Conform zvonurilor de pana acum, vor exista 3 versiuni de iPhone 8, iar doua dintre acestea ar urma sa vina cu sistem cu 2 camere ce vor avea stabilizare optica. Apple urmeaza sa refaca design-ul camerei tele, pentru a include stabilizarea optica ce va ajuta la imbunatatirea calitatii imaginii.

Pentru a avea suport OIS la camera telephoto, Apple va fi nevoita sa mareasca 'cercul' acelei lentile, calibrarea urmand sa dureze mai mult si sa aiba un proces de asamblare mai complex. Redesign-ul lentilei telephoto este necesar deoarece marirea cercului imaginii va duce la o degradare a imaginii la colturi.

Kuo a spus ca Apple pregateste 3 telefoane pentru aniversarea a 10 ani de la primul iPhone. Va exista asadar un iPhone 8 de 4.7 inch cu display LCD, un iPhone de 5.5 inch cu display LCD si un iPhone 8 de 5.2 inch cu display OLED. Ultimele 2 variante vor avea sistemul dual-camera.