Potrivit publicației americane Phone Arena, Samsung Galaxy Fold ar urma să fie în cele din urmă lansat pe piață, ar fi afirmat un oficial al companiei, Kim Seong-cheol, care lucrează pentru Samsung Display.

De altfel, display-ul telefonului pliabil a fost și punctul vulnerabil al device-ului, deoarece s-a defectat extrem de repede atunci când a fost trimis în teste vloggerilor și jurnaliștilor.

”Telefonul este gata să fie lansat, pentru că mare parte din probleme au fost rezolvate”, este declarația acestuia despre Samsung Galaxy Fold.

Compania nu a anunțat nimic oficial în acest sens și nu este foarte clar dacă acest telefon, așa cum îl știm, va ajunge vreodată în mâinile utilizatorilor.

În primă instanță, Samsung a picat în capcana dorinței de-a fi prima companie care lansează pe piață un telefon pliabil, venind cu un device care, din punct de vedere al design-ului, nu era pregătit pentru un test al realității.

În paralel, Huawei pregătește la rândul său să lanseze Mate X, modelul pliabil al companiei din China, care ar urma să fie lansat undeva în luna septembrie a acestui an.

Foto: Phone Arena