Știm deja că noile modele vor fi lansate în luna septembrie, aceasta fiind perioada aleasă de Apple în fiecare an pentru prezentarea noilor sale telefoane. Însă deocamdată producătorul american nu a lansat invitația oficială pentru presă, așa că nu este cunoscută data exactă.

Cei de la iHelp BR au aflat însă această informație, cu ajutorul unui indiciu descoperit în noua versiune a sistemului de operare, iOS 13 beta 7. 

Este vorba despre o imagine, numită „HoldForRelease”, iar data marcată în calendar este 10 septembrie. Prin urmare, experții susțin că aceasta este data prezentării noilor modele de iPhone. Desigur, Apple s-ar putea răzgândi în ultimul moment și să schimbe ziua evenimentului.

Noua serie iPhone 11 va include trei noi modele de telefon, care se vor numi probabil iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 va avea cameră foto duală și ecran LCD de 6,1 inci, modelul 11 Pro va avea cameră triplă și ecran OLED de 5,8 inci, iar versiunea iPhone 11 Pro Max va veni cu cameră triplă și ecran OLED de 6,5 inci.

Toate modelele vor avea un procesor mai rapid, A13, sistem de încărcare inversă wireless și ar putea veni cu port USB-C în loc de clasicul port Lightning, scrie Mashable.