Noul flagship al celor de la Samsung are cel mai bun display testat vreodata de catre cei de la DisplayMate.  Galaxy S7 si S7 Edge au luat acest titlu de la Galaxy Note 5 datorita unei densitati a pixelilor imbunatatita si a luminozitatii mai mari.

Display-urile Super AMOLED au fost mereu foarte apreciate de catre cei de la DisplayMate. In ciuda faptului ca au aceeasi rezolutie precum Galaxy Note 5, display-urile mai mic la Galaxy S7 (5.1 inch) si la Galaxy S7 Edge (5.5 inch) ofera o densitate mai mare a pixelilor si imagini mai clare. Fata de seria Galaxy S6, display-urile sunt cu 24% mai luminoase.

Cei de la DisplayMate adauga faptul ca telefoanele sunt mai bune in ceea ce priveste reglarea automata a luminozitatii, sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului.

Toate acestea combinate ofera "un numar de recorduri in ceea ce priveste performanta display-urilor Samsung si livreaza imagini captivante si frumoase" a spus presedintele DisplayMate, Dr Raymond Soneira. "Galaxy S7 a devenit telefonul cu cel mai bun display testat vreodata".

Iata un clip de prezentare pentru Galaxy S7 facut de cei de la Forbes