Potrivit raportului, care se bazeaza pe infromatii oferite de „o sursa anonima, de incredere”, iPhone X Plus va avea dimensiuni similare cu iPhone 8 Plus, doar putin mai mari.

Ecranul va fi insa mult mai mare, ca la un phablet: 6,5 inci. Datorita marginilor mult mai subtiri ca la iPhone 8, modelul X Plus va putea avea dimensiuni similare cu acesta (foto jos pentru comparatie).

iPhone X Plus va fi insa ceva mai gros decat iPhone 8 Plus, pentru ca vor fi introduse modificari la camera foto principala.

Totodata, noul model va mai veni cu un detaliu interesant. Prin noul sistem de operare iOS 12, sistemul de recunoastere faciala FaceID va putea fi folosit si pe orizontala, nu doar pe verticala, cum este acum.

Schimbarea va fi binevenita, avand in vedere ca iPhone X Plus va fi folosit si pe post de tableta, deci va fi tinut orizontal.

Apple nu a confirmat pana acum nicio informatie despre iPhone X Plus, dar zvonurile fac referire la un telefon care va costa de la 999 dolari, va avea ecran OLED, 4GB de RAM memorie si o baterie mult mai mare ca iPhone X, in jur de 3.300 mAh.