Încă de când Samsung a lansat Galaxy Fold, la prețul piperat de 2000 de dolari, foarte mulți s-au întrebat cine o să și cumpere telefonul. Imediat ce ajungea pe o nouă piață stocurile se epuizau, însă cu toate acestea compania nu a dezvăluit niciodată oficial câte unități a vândut. 

Luna trecută, un raport realizat de un reprezentant Samsung arăta că au fost cumpărate peste un milion de telefoane Galaxy Fold, însă cifra s-a dovedit a fi falsă și a fost negată, ulterior, de producător.

Recent, CEO-ul companiei, DJ Koh, a dezvăluit câte smartphone-uri Galaxy Fold au vândut, de fapt, arătând că e vorba despre un număr între 400.000 și 500.000 de unități. Afirmația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat la CES și, cu toate că cifra ar putea să nu pară prea impresionantă, arată, totuși, vânzări decente pentru un astfel de device, dată fiind și disponibilitatea lui redusă, arată GSM Arena.

Mai departe, Fold 2 ar trebui să fie disponibil cu un preț mai mic, de circa 1000 de dolari, iar asta ar putea atrage și mai mult atenția potențialilor cumpărători. Cel mai probabil, acesta va fi dezvăluit pe 11 februarie, alături de noua gamă S20.

Share articol: