Allview a lansat in luna februarie flagship-ul X3 Soul Pro iar astazi prezinta 2 functii speciale ale telefonului: tehnologia RWB si Flash Selfie.

Iata cum prezinta site-ul prima dintre aceste functii: "Camera principala de 16MP utilizeaza o structura inovatoare a pixelilor de tip RWB (red, white, blue). In comparatie cu solutia clasica RGB (red, green, blue), noua tehnologie reduce cu pana la 80% zgomotul din imagine in conditii de iluminare scazuta. In aceleasi conditii de lumina, sensibilitatea senzorului creste cu 40%. Drept rezultat, vei avea fotografii care ocupa cu 23% mai putin spatiu de stocare, fara a face compromisuri la calitate."

Existenta si pe alte telefoane, functia care foloseste ecranul telefonului ca flash in timpul selfie-urilor este explicata si ea pe site: "Profita de orice noutate sau ipostaza inedita pentru a face un selfie reusit, cu ajutorul camerei frontale de 8MP. Un selfie pe timp de noapte sau in lumina slaba nu e o cauza pierduta. X3 Soul PRO te va uimi cu stralucirea selfie-urilor realizate, fara ca tu sa fii deranjat de vreo lumina orbitoare. Odata cu activarea functiei Fill Light, la declansarea camerei frontale display-ul se lumineaza iar rezultatul consta intr-un selfie perfect. Activarea functiei Face Beauty va uniformiza tonul pielii pe intreg corpul, nu doar pe chipul fotografiat si iti va evidentia calitatile. Dupa efectuarea pozei poti face ultimele retusuri cu ajutorul Beautify. De aici si pana la retelele de socializare nu a mai ramas decat un pas".