Este deja o tradiție ca imediat după ce Apple lansează un nou iPhone userii să își îndrepte atenția către următoarea generație de telefoane de peste 12 luni.

Același lucru se întâmplă și acum cu viitorul iPhone 12, pe care îl așteptăm să fie lansat abia în septembrie 2020.

În ciuda faptului că modelele iPhone 11 / Pro / Pro Max chiar reprezintă un succes, pasionații de gadgeturi așteaptă cu nerăbdare viitoarea generație care ar trebui să răspundă mai multor nevoi care până acum au fost ignorate din rațiuni comerciale.

Anul acesta, Apple a venit în sfârșit cu un sistem de camere foto capabil să se lupte cu rivalii de la Google și Huawei, iar acest lucru va fi posibil sistemului Deep Fusion, care pentru moment este disponibil doar pentru cei care folosesc iOS 13.2 beta.

2020 pare să reprezinte chiar și pentru Apple anul marilor schimbări. Principala funcție așteptată pe viitorul iPhone va fi 5G, un upgrade esențial care va veni cu un minus extrem de mare pentru utilizatori: nota de plată.

Analistul Ming-Chi Kuo a anunțat deja că viitoarele iPhone 12 și iPhone 12 Pro vor avea 5G, însă prețul acestor modele va fi foarte piperat.

Dacă din 2017 și până acum prețul modelului de bază al telefoanelor Apple pornea de la suma de 999 de dolari, odată cu trecerea la 5G factura va fi și mai ridicată de atât. Așadar, șansele să vedem un preț de plecare de peste 1200 de dolari pentru cel mai ieftin iPhone din gama Apple este extrem de ridicat.

Share articol: