Pentru a doua oara intr-o luna, un prototip de iPhone 6 de 64GB a ajuns sa fie lista pe eBay. In urma cu o luna, cand a fost pus prima data, suma la care ajunsese era de 100.000 de dolari inainte ca licitatia sa fie oprita. Acum, el a fost din nou listat, licitatia ajungand pana la final de aceasta data, fiind vandut cu 11.100 de dolari.

Persoana care l-a vandut a primit accidental modelul de la Verizon dupa ce trecuse la Apple iPhone 6. Device-ul primit avea cateva aplicatii neobisnuite, crezandu-se la inceput ca este vorba de un prototip. Apple l-a numit insa un model de productie neterminat. Cu alte cuvinte, telefonul nu reprezinta o raritate, acesta fiind motivul pentru care a fost scos de la licitatie prima data.

Exista insa cateva lucruri ciudate pe device precum portul rosu pentru incarcare, lipsa semnelor FCC de pe spate si vine cu cateva aplicatii care nu se regasesc pe telefoanele lansate pe piata. Alex, cel care a vandut telefonul, a primit optiunea de la Apple sa primeasca un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus in locul acelui telefon. A ales insa sa-l puna pentru a doua oara pe eBay si a castigat 11.100 de dolari.