Dacă ai 1000 de euro să dai pe un telefon, opțiunile sunt simple și țin de gust. Este ușor să primești recomandări de telefoane, gadgeturi și accesorii de top, însă atunci când bugetul e limitat trebuie să știi unde să te uiți cu atenție mai mare ca să găsești ceva util pentru tine.

Iată mai jos câteva modele din care poți alege, dacă vrei un telefon bun care costă sub 400 de euro.

1. Nokia 7.1

Are un design plăcut, cu metal și sticlă, un procesor Snapdragon 636 și 4GB RAM. Vine cu Android Oreo, dar poate fi upgradat la Android 9 Pie, iar camera este destul de decentă. Toate acestea vin la un preț mai mic de 400 de euro, ceea ce e destul de bine pentru un astfel de model.

2. Nokia 6.1

Nokia 6 a fost unul dintre cele mai populare telefoane accesibile oricui în 2017, iar acum modelul 6.1 nu este cu nimic mai diferit din acest punct de vedere. Are un display de 5,5 inch cu design de metal și merge pe Android One. Partea interesantă a acestui telefon este că poate filma în format 4K.

3. Xiaomi Pocophone F1

La cei sub 400 de euro, acest telefon are un procesor de top, Snapdragon 845, 8GB RAM și o baterie uriașă, de 4000 mAh. Sună excelent, nu? Există unele concesii pe care ar trebui să le faci cu acest telefon. Display-ul este LCD, nu OLED, iar carcasa este din plastic.

4. LG V30

Este unul dintre cele mai sexy modele de pe piață, chiar dacă vine la un preț mai mic. Are un procesor Snapdragon 835 și 4GB RAM, o cameră duală cu unghiuri largi de fotografiere și redă foarte bine sunetul.

5. Moto X4

Dacă pe vremuri gama X de la Motorola era cea de top, acum este depășită de gama Z. Dar asta nu înseamnă că nu vei obține cu acest X4 un design de top, care arată premium, și un telefon rezistent la apă. Iar totul la un preț de sub 400 de euro.