Dacă vă întrebați ce telefoane se vor lansa anul viitor și ce funcții vor avea, răspunsul este simplu: noile smartphone-uri vor fi multe și complexe. 

Dată fiind diversitatea de pe piața de telefoane mobile și competiția acerbă între producători, e de așteptat să vedem multe prezentări de smartphone-uri care mai de care mai spectaculoase. Nu toate vor fi, însă, pe buzele pasionaților de tehnologie.

Cunoaștem deja principalele tendințe care vor marca acest segment în 2020: adoptarea 5G va aduce baterii mai consistente pe telefoanele mobile, viteza va crește pe toate dispozitivele, camerele foto vor deveni din ce în ce mai performante, își vor dezvolta și mai puternic funcția de zoom și vor capta mai multe detalii. 2020 va fi un an important și pentru telefoanele pliabile, care se află abia la început, dar care vor avea șansa anul viitor să dovedească faptul că merită să devină mai populare decât orice smartphone clasic.

De asemenea, ne așteptăm să vedem o continuare a tendinței de eliminare a notch-ului, dar și primele telefoane cu o camera de selfie ascunsă sub ecran, pentru o experiență completă de vizualizare, până în margini. Jurnaliștii de la Phone Arena au făcut o listă a celor mai așteptate smartphone-uri ale anului 2020:

În prima jumătate a anului 2020:
Seria Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy Fold 2
Apple iPhone 9
Huawei P40 Pro
Moto Razr
OnePlus 8
LG G9 ThinQ
Sony Xperia 2
Xiaomi Mi 10

A doua jumătate a anului 2020:
Seria Apple iPhone 12 Pro
Seria Samsung Galaxy Note 11
Seria Google Pixel 5
Huawei Mate 40 Pro
OnePlus 8T
Asus Rog Phone III

Share articol: