Două publicații din Statele Unite ale Americii, OnLeaks și iGeeksBlog au reușit să obțină câteva imagini și informații despre ceea ce pare a fi viitorul telefon de la Apple, iPhone 9. Denumit și iPhone SE2, acest telefon ar urma să fie încadrat în zona device-urilor mai accesibile.

Potrivit ultimelor informații și imagini, iPhone 9 va avea un display de 4.7 inch și o dimensiune de 138.5 x 67.4 x 7.8mm, adică exact dimensiunile cu care Apple a lansat pe piață în 2017 modelul iPhone 8. Spre deosebire de acesta, iPhone 9 ar putea fi mai gros de 7.3mm.

Sticla de pe spatele telefonului va fi schimbată în cazul noului model de la Apple, compania americană preferând să folosească ceva similar cu modelul din 2019, iPhone 11 Pro. Acest lucru înseamnă că iPhone 9 va permite încărcarea wireless, o caracteristică ce are toate șansele să devină standard în 2020.

Display-ul LCD nu va avea un decupaj, va fi reintrodus Touch ID-ul, vom revedea cameră cu o singură lentilă, iar procesorul pe care toată lumea îl așteaptă este chip-ul A13 Bionic. 

Lansarea acestui telefon este așteptată pentru prima parte a anului 2020, an în care Apple ar putea lansa pe piață cel puțin 4 modele de telefoane cu tehnologia 5G.