Anul 2019 a fost momentul lansării primelor telefoane pliabile, iar anul acesta tendința continuă, fiind confirmate deja mai multe gadgeturi interesante.

Până la acest moment sunt confirmate deja câteva lansări de dispozitive pliabile. Iată care sunt acestea:

Motorola RAZR 2

Succesorul telefonului cu clapetă lansat de Motorola în 2004, noul RAZR a fost anunțat încă de anul trecut. Va fi un model pliabil, dar va semăna destul de mult ca design cu vechiul RAZR. Telefonul va fi lansat în curând, însă nu va avea deloc un preț accesibil: va costa 1.500 dolari.

Samsung Galaxy Fold 2

Producătorul coreean nu a fost descurajat de problemele tehnice întâmpinate cu primul său telefon pliabil. Astfel, a anunțat deja că lansează anul acesta al doilea model, Galaxy Fold 2 sau Galaxy Bloom, scrie Mashable.

Vestea bună este că acest telefon, care ar putea fi lansat în februarie, va avea un preț neașteptat de mic - cel mult 900 de dolari.

Telefonul-tabletă de la Microsoft

Surface Duo va fi un gadget mobil cu două ecrane, astfel încât va putea fi folosit ca smartphone, dar și ca tabletă. Nu va avea display flexibil, dar se poate plia, datorită unei balamale care separă cele două ecrane.

Laptopul pliabil Lenovo

Producătorul a anunțat la CES că va lansa anul acesta un laptop cu ecran pliabil, ThinkPad X1 Fold. Modelul va fi disponibil de la jumătatea acestui an la prețul uriaș de 2.500 dolari.

Dispozitivul va avea un ecran flexibil de 13,3 inci, iar atunci când este îndoit partea de jos a display-ului poate fi folosită ca tastatură virtuală. Când este complet pliat, gadgetul este similar unei tablete. Există însă și o tastatură normală, care se poate atașa la dispozitivul, astfel încât să poată fi folosit ca un laptop obișnuit.

Share articol: