Mobile World Congress din Barcelona va începe pe 25 februarie, iar marii producători au intrat în linie dreaptă pentru lansările care ar trebui să dea tonul acestui an în tehnologie. Iată care vor fi cele mai interesante prezentări din cadrul acestui eveniment:

SAMSUNG

Producătorul asiatic va veni cu noua gamă Galaxy S10, care va include 3 modele de smartphone. Vom vedea un ecran spectaculos Infinity-O și o îmbunătățire a camerelor foto. Vorbim despre S10e, o versiune mai ieftină, S10 clasic, modelul de mijloc, și S10+, un model cu 5 camere, 128GB RAM ș 1TB spațiu de stocare.

XIAOMI

Producătorul chinez pregătește pentru acest eveniment lansarea modelului Mi 9, care ar urma să apară în China încă din data de 20 februarie. Va fi primul smartphone al acestui producător care va veni cu 3 camere foto pe spate. În Barcelona ar urma să mai vedem și Mi Mix 3, cu o variantă 5G.

HUAWEI

Din partea Huawei ne așteptăm la un telefon pliabil și compatibil cu tehnologia 5G. Va avea un model Balong 5000 și un chipset Kirin 980.

NOKIA

Nokia 9 PureView este modelul cel mai așteptat din partea acestui producător la MWC 2019. Va avea 5 camere pe spate, un ecran de 6 inch fără decupaj și un senzor de amprentă în display. Este posibil ca în interiorul acestuia să regăsim un procesor Snapdragon 845. Alături de acest model, Nokia va mai prezenta și 1 Plus, un telefon low-entry cu Android 9.0 Pie (Go Edition).

LG

LG a confirmat că noul G8 ThinQ va veni în Barcelona, model care va avea integrată logarea prin recunoaștere facială, un display OLED adaptat și pentru boxe și posibil și tehnologia 5G integrată.

SONY

Pe 25 februarie ne așteptăm să vedem din partea Sony nole modele Xperia XA3 și XZ4 cu noi nume.
 


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: