Nu știm cât succes va avea, pentru că este greu de crezut că utilizatorii de iPhone ar fi interesați să aibă o tastatură fizică, de tipul celor de pe BlackBerry.

Pysibo este un accesoriu conceput pentru iPhone X, XS și iPhone 11 Pro și constă dintr-o husă cu tastatură, care se conectează la telefon prin Bluetooth.

Husa este rezistentă la căzături și destul de ușoară, plăcută la folosire. Însă punctul său forte îl reprezintă tastatura, consideră inventatorii.

Cu ajutorul acestui accesoriu, utilizatorii de iPhone vor putea tasta mult mai repede, mai ușor și cu mai puține erori, scrie Phone Arena.

Husa cu tastatură ar urma să coste 130 de dolari, dar pentru ca proiectul să devină realitate, este nevoie de o finanțare de 200.000 de dolari.

Pysibo este al doilea proiect de acest fel și riscă să fie un eșec, cum a fost și Typo, prima carcasă cu tastatură QWERTY pentru iPhone.

Typo a fost conceput în anul 2014, însă proiectul a dat faliment, după ce inventatorul său a fost obligat să plătească despăgubiri uriașe către BlackBerry, pentru încălcarea drepturilor de autor: Typo semăna perfect cu tastatura folosită pe modelul BlackBerry Q10.