Apple va fi mult în urma rivalilor săi, care au lansat deja, în 2019, primele telefoane pliabile: Samsung, Huawei și Motorola.

Gigantul american a așteptat, probabil, ca noua tehnologie să fie bine pusă la punct, ca să poată oferi utilizatorilor un telefon de calitate, fără surprize neplăcute.

Astfel, abia în 2023 vor vedea, probabil, primul iPhone pliabil. Ecranul flexibil ar putea fi realizat de compania LG, care lucrează deja la un prototip de acest fel, scrie GSM Arena.

Potrivit unor surse anonime, Apple a semnat cu LG Display un contract pentru conceperea acestui tip de ecran OLED, care să fie folosit pe un viitor model de iPhone.

Nouă colaborare nu este o garanție că LG va și produce ecranul pentru iPhone, pentru că Apple ar putea să apeleze la un alt producător după ce este finalizat designul pentru acest display flexibil.

Dacă LG va obține totuși contractul, ar fi o gură de oxigen pentru companie, care întâmpină anumite dificultăți financiare, din cauză că divizia care produce telefoanele mobile nu mai obține rezultatele dorite.

Sursa foto: Notebook Check
 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus: