Apple ar putea avea planuri diferite în cee ace privește design-ul lui iPhone SE 2 sau al lui iPhone 9, modele care vor fi lansate în 2020, dar cei de la ConceptsiPhone au cu siguranță o viziune referitoare la felul în care ar trebui să arate smartphone-urile accesibile ale anului 2020. Pentru început, nu există un buton de home, ci un display care se întinde pe toată suprafața ecranului și care arată de-a dreptul impresionant, informează Wccftech. Versiunea-concept seamănă cu un iPhone 11 Pro, asta pentru că avem doar o cameră duală pe spate și nu există un modul foto triplu, așa cum am văzut pe variantele premium ale Apple din 2019.

Foarte surprinzător, există o mufă jack audio de 3,5 mm, o facilitate la care Apple a renunțat în 2016, atunci când a lansat iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Deși cei de la ConceptsiPhone sunt optimiști referitor la reapariția acestui port în 2020, cel mai probabil compania nu are de gând să îl reatașeze noilor telefoane. Unul dintre motive este și acela că Apple își promovează AirPods Pro drept cea mai bună experiență audio wireless, iar reintroducerea portului audio ar fi o mutare contrară strategiei gigantului de a construi un viitor wireless.

Potrivit analistului Apple Ming-Chi Kuo, compania ar putea lansa abia în 2021 un telefon care să semene cu cel din acest concept video, un iPhone SE 2 Plus mai mare, cu un design full screen, dar, pentru reducerea costurilor, cel mai probabil nu va avea Face ID.

Sursa foto: Wccftech/ConceptsiPhone