Oricum le-am privi, cu toate avantajele pe care le oferă, telefoanele de top ale marilor producători sunt scumpe. Doar că până acum nu am realizat că pot fi mult mai scumpe față de ce găsim pe site-urile și în magazinele de gadgeturi și accesorii.

Nici nu a apărut bine pe piață, că modelul Galaxy S20 a primit deja o variantă de lux pe piață. Vorbim despre versiuni care costă de la 4500 de dolari și ajung la o valoare de aproape 40 de mii de dolari. 

Goldgenie, o companie din Londra, a reușit să lanseze pe piață un model Samsung Galaxy S20 placat integral cu aur de 24K. Singurele care nu au fost învelite în aur au fost camerele foto și display-ul.

Prețul pentru acest telefon care în mod normal ar ajunge să coste 999 de dolari au ajuns să se ridice la peste 4300 de dolari și ajung până aproape de 5000 de dolari.

Însă asta nu e totul. Pentru că există și ediția Caviar a acestui telefon, realizată de către o companie din Rusia. Colecția se numește Galaxy S21 Fortune, iar telefoanele au un preț care pleacă de la 5300 de dolari și se ridică la 40.000 de dolari, în varianta Galaxy S20 Ultra Gold Joker Edition.

Vorbim însă despre un telefon cu pietre prețioase.