De data aceasta, tema este Sistemul Solar, iar cel mai impresionant model este un telefon numit Solarius, cu partea din spate formată din jumătate de kilogram de aur de 18 karate, informează jurnaliștii de la GSM Arena.

iPhone-ul costă peste 70.000 de dolari și, de fapt, este cel mai scump model 11 Pro de la Apple pe care utilizatorii îl pot achiziționa. Prețul poate crește până la 71.520 de dolari, pentru versiunea cu 512GB a lui iPhone 11 Pro Max. 


Fanii Apple și Caviar pot să cumpere și un iPhone fără cele 500 de grame de aur, dacă aleg opțiunile Mars, Terra sau Luna. Acestea conțin câte o piatră chiar de pe astrul ceresc – de pe Marte, din meteoritul Tsarev și de la Lună. Iar prețurile sunt ceva mai „accesbilie” – între 8.100 și 8.260 de dolari. Vedeți în galeria foto de mai jos cum arată aceste modele. 


De asemenea, colecția conține și ceasuri din aceleași modele, care compun o serie limitată: 19 – Moon, 19 – Mars și 99 cu pietre extrase din meteorit. Toate aceste gadgeturi vin cu un certificat de autenticitate din partea Muzeului de Mineralogie Fersman, unul dintre cele mai mari din lume, cu sediul în Moscova. 

Sursa foto: GSM Arena