Într-o postare distribuită pe Weibo și citată de The Verge, CMO-ul companiei, Xu Qi Chase, a împărtășit publicului o randare a modelului Realme XT și a dezvăluit că una dintre camerele incorporate în modulul foto va folosi noul senzor de înaltă rezoluție, cel mai probabil ISOCELL.

Bright GW1 de 1/1.7 inci realizat de Samsung. Telefonul include și o camera ultra-wide, o lentilă macro și un senzor de adâncime, pe care le puteți vedea mai bine în fotografiile publicate de Android Central. 

 

 

Compania Realme se întrece cu Xiaomi pentru a lansa pe piață primul telefon cu o camera de 64MP. Xiaomi va anunța, cel mai probabil, modelul Redmi Note 8 pe 29 august, iar publicația Android Central, citată de The Verge, anunță că Note 8 Pro va folosi, cel mai probabil același tip de senzor. În acest moment nu există informații oficiale referitoare o data de lansare nici pentru modelul Xiaomi, nici pentru Realme, așadar nu știm încă cine va sparge gheața. 

Mai mult, Xiaomi plusează, reprezentanții producătorului dând de înțeles că lucrează la integrarea senzorului de 108MP pe un model viitor. 

Sursa foto: Android Central