Facebook Paper, aplicatia lansata de compania lui Mark Zuckerberg pe data de 3 februarie in America, poate fi accesata si din Romania printr-un truc simplu, asta daca esti nerabdator si nu vrei sa mai astepti pana la o eventuala lansare in lumea intreaga

Facebook Paper este disponibila doar pentru fanii Apple si se poate descarca din App Store. Daca vrei sa ti-o instalezi din alt loc decat SUA, trebuie sa iti reconfigurezi contul de iTunes, pentru ca Apple sa creada ca locuiesti pe pamant american, scrie thenextweb

Intra in App Store de pe iPhone si apasa pe butonul Featured situat in partea stanga jos a ecranului. Du-te apoi in jos si ar trebui sa vezi un buton lung pe care scrie Apple ID, fix deasupra Terms and Conditions.

Apasa pe el, pe urma da-i pe optiunea View Apple ID din meniul care apare. Trebuie apoi sa introduci parola si vei vedea cateva optiuni, inclusiv tara si regiunea. Apasa pe butonul corespunzator, apoi pe Change Country or Region. Aici opteaza pentru versiunea US a App Store.

Daca ai cont iTunes Match, va trebui sa il dezactivezi intai, intrand la Settings, apoi iTunes & App Store. Il poti activa la loc dupa ce reusesti sa iti descarci Facebook Paper.

Ce mai trebuie sa faci este sa te eclari de acord cu Terms and Conditions. Apoi Apple va cere o metoda valida de plata daca vrei sa cumperi ceva din App Store. Pentru ca Facebook Paper este gratuita, alege "None" si apasa pe Next.

Acum poti sa folosesti linistit Facebook Paper, chiar daca nu locuiesti in SUA.