În primul rând, trebuie să știi că acest sistem de operare în varianta Beta este disponibil deocamdată numai pentru telefoane Pixel: Pixel 3, Pixel 3XL, Pixel 2 sau Pixel 2XL.

Apoi, înainte de a începe instalarea, ai grijă să îți faci un back-up complet al telefonului, ca să te asiguri că orice s-ar întâmpla, datele tale importante nu vor păți nimic.

Așa cum a fost cazul și cu ultimele lansări Beta de la Android, au trecut luni de zile până când acestea au devenit stabile.

Așadar, intră în setări, activează opțiunea de back-up și așteaptă ca totul să fie transferat în Google Drive. Orice se va întâmpla, SMS-urile tale, aplicațiile, pozele, istoricul apelurilor, clipurile și multe altele vor putea fi recuperate.

În acest moment, Google le permite utilizatorilor telefoanelor Pixel să se înscrie aici pentru versiunea Beta de Android Q.

Odată ce te-ai înregistrat, vei primi o notificare în cel mult 24 de ore cu update-ul disponibil pentru tine. În realitate, intervalul de 24 de ore este mult mai scurt, de numai câteva ore.


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus: