Pe internet au apărut randări care prezintă un design neobișnuit pentru noul model premium al seriei, Huawei P30 Pro. Recent, imagini publicate de producătorul de accesorii Olixar au confirmat că acesta va fi primul telefon Huawei cu modul quad-camera.


Însă randările realizate ulterior pe baza acestor poze arată un telefon cu aspect foarte diferit de ce așteptau până acum experții.

Astfel, în loc de un singur modul care să includă toți senzorii foto, vedem două module verticale amplasate unul lângă altul. Primul modul conține doi senzori, al treilea este poziționat dedesubt, iar alături vedem un modul separat, cu un alt senzor.

Desigur, trebuie menționat din nou că acestea sunt doar randări, bazate pe detaliile publlicată de Olixar. Producătorii de carcase nu știu însă toate detaliile despre telefoane, pentru că sunt anunțați doar unde anume trebuie să amplaseze orificiile necesare.

Prin urmare, e posibil ca al doilea modul să nu fie pentru un senzor foto, ci pentru dual flash și laser autofocus, cum sugerează de altfel și Olixar.

Noua serie Huawei P30 va fi prezentat oficial la Paris, la sfârșitul lunii martie.

Foto: SlashLeaks


Vezi cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: