Update 28 ianuarie

Producătorul HMD Global a trimis deja o invitație de presă și un teaser pentru lansarea telefonului Nokia 9. Evenimentul va avea loc pe 24 februarie, la Barcelona, în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019, scrie Phone Arena.

Din fotografia teaser trimisă jurnaliștilor putem vedea, dacă ne uităm cu atenție, chiar în centrul imaginii, modulul cu cinci camere foto care se va regăsi pe Nokia 9.

Alături de acest smartphone deosebit, HMD Global la lansa probabil la Barcelona și alte telefoane, printre care Nokia 1 Plus și Nokia 8.1 Plus.


Update 4 ianuarie

Pentru început, Nokia 9 PureView va putea fi cumpărat numai în Europa. În funcție de țară, prețul telefonul va fi cuprins între 749 euro și 799 euro. Ulterior, modelul va fi lansat și în Asia.

Nokia 9 PureView va avea pocesor Snapdragon 845, 6GB de RAM și 128GB memorie internă și va rula Android 9 Pie.
 


OnLeaks a publicat randări cu husele destinate noului smartphone Nokia 9 Pure View, care va avea cinci camere foto pe spate.

În aceste imagini putem observa un modul foto rotund, cu 7 orificii: cinci pentru senzorii foto, unul pentru flash și unul pentru senzorii optici. Deasupra modulului mai este un mic orificiu, pentru microfon, scrie GSM Arena.

Noile imagini confirmă design-ul telefonului, pentru că sunt similare cu alte randări, publicate anterior.

Foto: OnLeaks/Android Pure, Phone Arena


Urmărește cele mai importante știri, pe ProTv Plus: