Aceste randări sunt realizate pe baza zvonurilor apărute de până acum, prin urmare nimeni nu știe sigur dacă noile telefoane pliabile vor arăta chiar așa.

Totuși, ne putem face o idee, pentru că rezultatul final nu poate fi foarte diferit de ceea ce vedem aici.

Imaginile prezintă un telefon care este mai mare decât primul model de smartphone pliabil de la Samsung. Astfel, ecranul este de 7,3 inci atunci când telefonul este deschis și de 6,4 inci când este pliat.

De asemenea, acest model are un mic decupaj pe ecranul secundar, detaliu interesant, având în vedere că ecranul principal are doar un mic orificiu pentru senzorul foto.

Modulul foto de pe spatele telefonului este similar cu dispunerea pe care o regăsim la seria Galaxy S20. Senzorii vor fi probabil de 12MP wide-angle, de 16MP ultra-wide și de 12MP telephoto. Camera frontală va fi de 10MP camera.

Un amănunt important, care merită menționat, este că aceste randări prezintă un telefon care se pliază perfect, fără să lase spațiu liber între cele două părți ale dispozitivului.

Galaxy Fold 2 ar trebui să fie lansat în iulie sau august, alături de Galaxy Note 20. Prețul de lansare ar putea fi situat undeva între 1.980 dolari (cât a costat Galaxy Fold) și 1.380 dolari (prețul pentru modelul mai ieftin de telefon pliabil - Galaxy Z Flip).

Sursa foto: Windows United