Astfel, viitorul flagship al producătorului nu va mai fi dezvăluit luna aceasta, așa cum ne-am fi așteptat cu toții. Utilizatorul de Twitter Max J susține că OnePlus 8 va fi anunțat oficial pe 15 aprilie, într-un eveniment exclusiv online. De altfel, data se înscrie în linia zvonurilor anterioare referitoare la un anunț care ar urma să fie făcut la jumătatea lui aprilie.

Potrivit WinFuture, OnePlus va prezenta două telefoane – OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro. Există unele informații și în legătură cu un al treilea model, OnePlus 8 Lite, care va fi și el lansat în lunile următoare.

Așa cum am menționat deja, anunțul va fi făcut doar online, fără posibilitatea de hands on și de realizare a review-urilor, cel puțin deocamdată. Totuși, compania speră că asta nu va avea un impact major asupra popularității telefoanelor și nici asupra audienței care ar urma să ia parte la prezentare. Ar fi de precizat și că lansarea pentru piața din India va fi făcută, probabil, cu o zi mai devreme, cel puțin potrivit informațiilor de până acum.