Primele smartphone-uri care se vor bucura de Android 10 vor fi, bineînțeles, telefoanele Pixel, iar acestea ar trebui să primească noua versiune pe 3 septembrie 2019.

Cei care au alte telefoane, fie ele de la Huawei, Samsung sau alții vor trebui să mai aștepte ceva timp până când producătorii vor implementa Android 10 pe telefoanele lor. Această informație a venit chiar pe canalele oficiale. Cineva a intrebat cât va ajunge următorul update de Android pe telefoanele Pixel și un angajat al Google a confirmat că Android 10 va ajunge pe Pixel pe 3 septembrie. 

Această versiune a Android va fi disponibilă pe toate telefoanele Pixel: Pixel, Pixel 2 și Pixel 3. Ceilalți producători de telefoane vor aduce sistemul de operare Android 10 pe telefoanele lor, cel mai devreme, spre sfârșitul anului 2019, începutul anului 2020.

Nokia, Motorola și alți producători ai căror telefoane rulează Android 10 simplu, fără alte skinuri și modificări, vor actualiza mai repede sistemul de operare pe telefoanele sale. În timp ce alte companii, ca Samsung și Huawei, ce au skin-uri aplicate peste Android, vor trece la Android 10 începând cu 2020.