Fara prea mare tam-tam, Apple a lansat o aplicatie web prin care rezolva problemele cu iMessage, platforma de mesagerie a celor de la Apple. De-a lungul timpului, posesorii de device-uri Apple s-au plans ca au probleme cu primirea mesajelor prin iMessage iar cei care au facut trecerea de la iOS la Android sau la alt sistem de operare erau afectati pentru ca se aflau in continuare in baza de date Apple.

Astfel, acele persoane nu primeau mesajele de la persoanele care foloseau un iPhone. Aplicatia web lansata de Apple ii ajuta pe acestia si pe cei care nu au dorit sa faca tranzitia din acest motiv, de teama ca nu vor mai primi mesaje. Pana acum, fostii utilizatori de iPhone erau nevoiti sa sune la Apple Care daca aveau o problema. De acum, tot ce trebuie sa faci pentru a nu mai fi in baza de date ca posesor de iPhone este sa intri aici.

Cei de la Apple au fost dati in judecata pentru acest lucru de catre un fost utilizator care s-a plans ca nu primea mesajele dupa ce a facut trecerea de la iPhone la un telefon cu Android.