Unul dintre principalele subiecte de discuție a fost și felul în care se stabilesc prețurile telefoanelor realizate de companie, unele dintre cele mai scumpe smartphone-uri din lume. „Încercăm mereu să păstrăm prețurile la un nivel cât mai scăzut posibil și, din fericire, am reușit să și diminuăm prețurile iPhone-urilor din acest an”, a declarat Cook, citat de GSM Arena.

Într-adevăr, modelul iPhone 11 costă 800 de euro, cu 50 de euro mai puțin decât iPhone XR, lansat anul trecut. De asemenea, TV+ costă 5 euro pe lună, mai puțin decât planurile oferite de rivalii de la Netflix, de exemplu. Tim Cook susține că, oricum ar fi, pe această piață nu poate fi adoptată o strategie în care o companie să ocupe mare parte din piață, pentru cu, în general, utilizatorii tind să se aboneze la mai multe servicii de streaming, iar Apple vrea ca TV+ să fie unul dintre ele. 

Cook a răspuns și la întrebări legate de potențialele probleme cu care s-ar putea confrunta Apple, după ce Elizabeth Warren, candidată la președinția SUA, a declarat că vrea să scindeze marile companii de tehnologie: „Nicio persoană rezonabilă nu ar putea spune despre Apple că e o companie care deține monopolul”. În ceea ce privește acuzațiile de acaparare a pieței de aplicații pe iOS, CEO-ul giantului a explicat că, din punctul său de vedere, Apple poate fi comparat cu un „supermarket” care oferă 30, 40 de aplicații proprii, dar și multe altele.