Nu a fost anunțat numele pentru noul telefon, dar acum știm cum va arăta. Va fi destul de diferit de modelul Galaxy Fold, cu care Samsung a avut serioase probleme tehnice înainte de lansare.

Fold 2 se va plia vertical, nu orizontal, iar în loc de „breton” va avea pe ecran un mic orificiu pentru camera frontală. În acest fel, va semăna oarecum cu vechile telefoane cu clapetă, doar că nu va avea o balama vizibilă.

Samsung a lansat și un clip în care promovează noul smartphone:

Sticla ecranului va fi mult mai subțire și mai rezistentă ca la primul model. În plus, sistemul de pliere este mai performant, astfel încât telefonul va putea sta perfect pliat, complet deschis sau cu ecranul pliat la 90 de grade, în funcție de preferința utilizatorului.

Telefonul va avea un procesor Snapdragon 865, 12GB de RAM și cel puțin 256GB memorie internă, scrie Phone Arena. Sistemul de operare va fi probabil Android 10, telefonul va avea integrat modem 5G și va fi compatibil cu încărcarea rapidă la 45W.

Spre deosebire de primul telefon pliabil produs de Samsung, Galaxy Fold 2 va fi lansat pe toate piețele și va fi produs într-un număr mult mai mare de unități. Prezentarea oficială a telefonul va avea loc în februarie, iar lansarea pe piață ar urma să aibă loc în aprilie.