Mai sunt cateva luni si vom vedea ce pregateste Apple pentru urmatorul iPhone. Exista zvonuri ca acesta va avea un design total diferit si acest lucru va face sa fie numit direct iPhone 7, sarindu-se peste iPhone 6s.

Un concept pentru telefon a aparut pe internet si arata cu adevarat spectaculos. Telefonul este imaginat avand ecranul prelungit pe lateral - Apple lucreaza la acest capitol insa ultimele informatii spun ca un astfel de telefon va fi lansat de Apple abia in 2018.

Iata conceptul pentru iPhone 7

 

 

♥ iPhone 7 Edge With an Iron Man ♥♥ Like + Share + Comment ♥

Posted by iPhone 7 on Tuesday, June 16, 2015

 

 

40% performanta mai slaba cu iOS 9?

Un lucru cu care sigur va veni viitorul iPhone este iOS 9. Ultima versiune a sistemului de operare urmeaza sa fie lansata si va veni cu functia de "Low Power Mode" ce ofera pana la 3 ore in plus de durata de viata a bateriei.

Cei de la MacRumors au testat aceasta functie pe un iPhone 6 Plus si pe un iPhone 5S si au descoperit ca scorurile single-core si multi-core in Geekbench 3 scad cu pana la 40% cand este activata functia.

Functia Low Power Mode mareste durata de viata a bateriei trecand mailul pe manual, dezactivand refresh-ul aplicatiilor din background si download-urile, reducand miscarea si luminozitatea si reducand viteza internetului. O scadere a performantei nu este insa mentionata pe site-ul Apple.