Telefonul va fi lansat abia peste o lună, dar câteva fotografii care ar înfățișa o unitate dummy au fost publicate online. Astfel, vedem un smartphone premium cu design deosebit, cu margini foarte subțiri și un decupaj mare al ecranului.

În plus, Huawei va folosi pentru acest model un ecran OLED curbat, care va conferi telefonului un aspect similar cu cele mai noi telefoane Samsung, remarcă Phone Arena.

Spre deosebire de Galaxy Note 9 însă, Mate 20 Pro va avea margini mult mai subțiri, inclusiv în partea de jos a ecranului.

Mate 20 Pro va avea cameră frontală de 24MP, sistem de autentificare similar cu Face ID, dar și senzor de amprentă integrat în ecran. 

Cei de la Phone Arena scriu că telefonul va avea 128GB spațiu de stocare și va veni cu sistemul de operare Android 9 Pie instalat.

În aceste imagini nu putem vedea și partea din spate a telefonului, dar știm deja din poze anterioare că acest gadget va avea un modul pătrat pentru camera foto triplă.

Huawei Mate 20 Pro va fi prezentat alături de Mate 20, pe 16 octombrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Londra.