Când Steve Jobs a urcat prima oară pe scenă ca să prezinte primul telefon din istoria Apple, iPhone, simplitatea, coerența, direcția revoluționară și răspunsul pentru orice nevoie au făcut ca acest telefon să devină pionier în industria telefoanelor inteligente.

Pe lângă primul iPhone, celelalte telefoane care purtau denumirea de „inteligente” nu au avut nicio șansă.

Astăzi, piața smartphone-urilor trăiește un nou moment de cotitură. Tehnologii precum display-urile pliabile și 5G încep să aducă în fața utilizatorilor modele tot mai atractive și mai spectaculoase, iar Apple va trebui ca într-un moment să aducă pe piață un telefon care să adune toate aceste inovații.

Dacă la nivel public lucrurile sunt încă neclare, în spate compania încearcă să țină pasul cu ultimele trenduri, iar potrivit unui patent înregistrat de către gigantul american, Apple pregătește un iPhone cu display pe ambele fețe ale telefonului sau cel puțin asta reiese din imaginile descoperite de PatentlyApple.

Vorbim, desigur, despre un concept nou, nu despre un produs finit, motiv pentru care foarte multe dintre întrebările comune ale utilizatorilor nu își vor găsi un răspuns satisfăcător în acest moment.