Potrivit acestor imagini, realizate pe baza unor informații neoficiale, modelele iPhone 13 Pro Max și iPhone 13 Mini vor avea senzori mai mari și un modul foto mai proeminent.

Potrivit lui Filip Koroy, care deține canalul de YouTube EverythingApplePro, modulul foto va fi mai în relief la toate modelele din seria iPhone 13, comparativ cu telefoanele lansate anterior.

Motivul acestei schimbări este evident: toți senzorii foto vor fi de dimensiuni mai mari, scrie Phone Arena.

Astfel, iPhone 13 Pro Max va avea un senzor foto standard, unul ultra-wide, unul telephoto și unul LiDAR.

Singura diferență de pe spatele telefonului, comparativ cu iPhone 12 Pro Max, va fi acest modul foto, care va fi mai mare și totodată mai ieșit în relief.

Modelul mai compact, iPhone 13 Mini, va primi un upgrade la nivel de senzori foto, astfel încât va fi aproape la fel de performant ca versiunea premium de anul trecut, iPhone 12 Pro Max.

Versiunea mini nu va avea însă un senzor LiDAR și nici unul pentru zoom performant. Va mai exista însă o îmbunătățire la nivelul bateriei, care va rezista mai mult timp.

Dimensiunea ecranului la iPhone 13 mini și la Pro Max va fi similară cu modelele anterioare, din seria iPhone 12, dar telefoanele vor fi puțin mai groase.

Decupajul din ecran, deja celebru la modelele iPhone, se va păstra și anul acesta, dar va avea dimensiuni mai mici, dacă informațiile din aceste randări sunt corecte.

Foto: Phone Arena


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus: