Pentru 2020, Samsung pregătește trei flagshipuri, care vor fi disponibile în câteva variante distincte. Primul pe listă pare a fi un model de dimensiuni mari, care ar trebui să înlocuiască atât Galaxy S10+, cât și Galaxy S10 5G. Cel mai probabil, va fi promovat drept Galaxy S11+ și, potrivit informațiilor disponibile acum, este compatibil 5G. Numărul camerelor disponibile nu a fost deocamdată confirmat, dar ele vor fi amplaasate pe un ecran curbat cu adevărat gigantic, de 6.9 inci. Galaxy S10+ și Galaxy S10 5G, prin comparație, au display-uri de 6.4 inci, respectiv 6.75 inci, arată jurnaliștii de la Phone Arena.

Din fericire, nouaa generație de device-uri Samsung va adopta, cel mai probabil, un raport de aspect alungit, mai înalt, ceea ce înseamnă că va avea o dimeniune aproximmativ egală cu Galaxy S10 5G. Referitor la rezoluție, nu sunt cunoscute foarte multe informații până acum, dar zvonurile menționează o rată de refresh de 90Hz sau de 120Hz, care să rivalizeze cu tehnologiile implementate de Google sau OnePlus.

Cel de-al doilea flagship, care ne va fi prezentat, probabil, drept Galaxy S11, este în cărți pentru a înlocui actuala generație Galaxy S10. Însă, cu un display mai mare, de 6.7 inci, cu margini curbate la toate extremitățile, dar și cu un raport de aspect mai înalt.

La fel ca și Galaxy S11+, acest model standard va fi disponibil cu support 5G, însă aici vom avea și o variantă mai ieftină, doar 4G.

Dacă Samsung alege să păstreze marca de branding „e”, cel mai ieftin și mai mic modele Galaxy S11 ar trebui să vină în locul lui Galaxy S10e și va fi poziționat drept un competitor direct al lui iPhone 11, atât ca preț, cât și ca dimensiuni. Noul model „e” al companiei ar urma să aibă încorporat un panou de 6.2 inci sau de 6.4 inci, tot cu margini curbate. 

Seria Galaxy S11 va fi lansată, cel mai probabil, la jumătatea lunii februarie, înaintea MWC 2020. 

Sursa foto: Phone Arena