De multe ori, dupa ce bei cateva pahare in plus, esti tentat sa faci lucruri la care in mod normal nu te-ai gandi. De la a-ti suna fosta sau fostul , chei sau portofele pierdute si pana la lucrurile grave, precum condusul sub influenta alcoolului.

O aplicatie s-ar putea sa te scape de multe batai de cap. Se numeste “Drunk Mode” si ii ajuta pe utilizatorii de Android sau iOS sa-si faca de cap toata noaptea si  sa scape basma curata din multe situatii penibile sau chiar periculoase. Aplicatia e grauita si are o sumedenie de functii, toate cu nume haioase.

Odata pornita, aplicatia ramane activa pentru un anumit numar de ore, timp in care poate ascunde anumite numere de telefon pe care ai fi tentat sa le apelezi la betie, iti poate gasi prietenii cu ajutorul GPS-ului, daca te pierzi de ei, iti poate chema un taxi Uber sau iti arata care a fost traseul exact le care l-ai facut in noaptea cu pricina, indiferent de cate carari ai urmat. “Drunk Mode” se poate dezactiva doar dupa ce rezolvi o adunare nu foarte simpla, deci aviz celor care stau slab cu matematica.