Vicepreședintele Global Product Management, Clement Wong, a confirmat pentru publicația Phone Arena că noul smartphone premium va avea o cameră cu sistem periscopic, care va fi capabilă de tehnologie super-zoom.

Trei senzori foto vor fi poziționați vertical, iar alături de ei va fi al patrulea, un senzor Time-of-Flight (ToF), care va putea oferi funcții de realitate augmentată.

Senzorul periscopic, al treilea care apare în cadrul modulului, va avea o formă pătrată, nu rotundă precum celelalte și va înlocui senzorul telephoto pe care îl regăsim la modelele Mate 20 Pro și P20 Pro. Posibil ca acest senzor să poată oferi un zoom de 10x.

De asemenea, Huawei vrea să aducă îmbunătățiri importante și la nivelul fotografierii pe lumină slabă. Prin urmare, e posibil să vedem o tehnologie care va rivaliza pentru prima dată cu Night Sight de la Google.

Însă, spre deosebire de telefoanele Pixel, unde calitatea fotografiei se datorează în special unui soft foarte bun, la Huawei vom vedea un upgrade și la nivel de hardware.

Foto: Phone Arena


Urmărește știrile zilei, pe ProTv Plus: