Potrivit publicației SamMobile, cele trei telefoane au fost înregistrate sub numele de model SM-G970F, SM-G973F și SM-G975F.

G970F va avea ecran plat de 5,8 inci, G973F va avea ecran curbat, tot de 5,8 inci, iar G975F va avea ecran curbat, de 6,44 inci.

Prin urmare, Samsung se întoarce la telefoanele cu ecran plat, după ce în ultimii ani a lansat doar modele cu ecran curbat. Galaxy S7 a fost ultimul smartphone premium cu ecran plat.

Interesant de remarcat că modelul G975F, adică Galaxy S10+, va avea un ecran chiar mai mare decât Galaxy Note 9.

Unul dintre telefoanele mai mici din serie va avea o singură cameră foto pe spate (probabil cel care va fi mai ieftin), iar celălalt model va avea cameră duală.

Versiunea mai mare, S10+, va avea probabil cameră foto triplă pe spate și cameră duală frontală. În total vor fi cinci camere foto, la fel ca la modelul concurent, LG V40 ThinQ.

Cele trei modele vor fi lansate la începutul anului viitor și vor avea sistem de operare Android Pie. Unul dintre ele ar putea fi lansat și într-o versiune specială, cu tehnologie compatibilă 5G.

Referitor la preț, experții cred că Samsung va imita strategia de marketing de la Apple: va lansa un telefon mai ieftin, apropiat ca preț de vârful de gamă de anul trecut, iar celelalte două telefoane vor fi mult mai scumpe.