Fanii Apple, obișnuiți cu lansarea noilor modele de iPhone în luna septembrie. primesc o veste proastă. Noua serie iPhone 12, mult așteptată, va fi lansată cu întârziere, cel mai devreme în luna octombrie.

Gigantul american este nevoit să ia această decizie, deoarece producția este mult în urmă, furnizorii de componente fiind afectați de pandemie.

Cu toate acestea, vânzările produselor Apple sunt în creștere anul acesta, în ciuda situației incerte provocate de epidemiei.

Potrivit TechRadar, vânzările de iPhone au crescut cu 2% față de anul trecut, datorită noului model iPhone SE 2020.

De asemenea, au crescut mult și vânzările de iPad și Mac, probabil și datorită faptul că se apropie reînceperea școlii, care anul acesta se va desfășura și online.

Apple va lansa în luna octombrie, alături de noua serie iPhone 12, mai multe modele de iPad: Mini, Air și modelul standard.

Seria iPhone 12 va cuprinde probabil 4 noi modele de smartphone: iPhone 12, 12 Max, 12 Pro și 12 Pro Max. Diagonala ecranului va fi, în funcție de model, de 5.4, 6.1, 6.1 și 6.7 inci.

Cel puțin unul dintre modele va fi compatibil cu tehnologia 5G, iar prețul va porni de la 749 dolari pentru cel mai ieftin telefon.

O altă informație legată de lansarea iPhone 12, deocamdată neconfirmată, menționează că, începând din acest an, Apple nu va mai oferi gratuit, în pachet, căști și adaptor pentru încărcare.

Sursa foto: Apple Insider


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus: