Evolio anunta lansarea Evolio Icon, un smartphone Dual-SIM care prin performantele superioare si design-ul desavarsit surclaseaza competitia. Evolio Icon beneficiaza de procesor Octa Core la 2.0 GHz, memorie RAM de 4GB si, in premiera pentru un brand romanesc, sistem de operare Android 6.0.

Ecranul Full HD cu margini extrem de inguste (1.5 mm) si conexiunea de mare viteza 4G in standardele TDD si FDD garateaza o experienta unica de utilizare. Rapiditatea este o caracteristica de baza a noului telefon, de aceea Evolio Icon are senzor de amprenta, NFC, incarcare rapida si incarcare wireless. 

„Noul flagship Evolio este un telefon puternic, dar in acelasi timp un dispozitiv elegant. Desi ecranul este de 5.5 inch, datorita marginilor foarte inguste, telefonul se simte foarte bine in mana. Evolio Icon surprinde prin performante tehnologice de varf si se adreseaza clientilor ce apreciaza gadget-urile de ultima generatie, dar pentru care pretul este un factor important. Pentru 2016 ne-am propus consolidarea pozitiei pe segmentul smartphone-uri si atingerea unei cote de piata de 35-40% in categoria brandurilor locale”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio. 

Evolio Icon are un display de 5.5 inch super IPS cu rezolutie de 1920x1080 px. Telefonul dispune de camera foto principala Sony de 13 MP, pentru cele mai surprinzatoare fotografii si filmari Full HD si o camera secundara de 8 MP, ce va fi cu siguranta apreciata de iubitorii de selfie-uri.