Evolio X6 este numele primului smartphone cu procesor in 8 nuclee lansat de romani. Gadgetul este dual-SIM si are ecran de 5,5 inch Full HD, 1920x1080p, cu o densitate de 401ppi si unghi de vizibilitate de 178 grade. Displayul este protejat cu Gorilla Glass.

Evolio X6 este un phablet care va schimba regulile jocului, fiind primul phablet al unui brand romanesc ce beneficiaza de o putere de procesare extraordinara - Liviu Nistoran, Evolio

Evolio X6 are un procesor la 1,7 GHz, 2 GB RAM si 16 GB de spatiu. "Ecranul este atat de generos, ca dimensiune si rezolutie, incat poate substitui o tableta. Pe de alta parte, datorita tehnologiei OGS si designului Edge-to-Edge, acest supersmartphone este incredibil de portabil", spune seful Evolio.

Noul telefon vine cu o camera principala de 13MP cu autofocus, si cu o alta frontala de 8MP, astfel ca selfie-urile ar trebui sa iti iasa de minune.

Smartphone-ul are NFC si vine cu softul de securitate Norton Mobile Security preinstalat. Acesta care iti protejeaza telefonul si datele in caz de furt si asigura protectie antivirus si antimalware. Daca ti-ai piedut smartphone-ul, sistemul Norton Mobile Security iti permite, prin internet, sa il localizezi, sa il blochezi, sa stergi datele de pe el sau sa declansezi o alarma.

Evolio X6 este disponibil pentru precomenzi pe site-ul producatorului, cu un discount de 20% fata de pretul de lista, de 1499 lei. Smartphone-ul Evolio X6 va fi disponibil in magazine din a doua jumatate a lunii aprilie.