Jim Jannard, fondatorul companiei RED, anunță că va renunța la proiectul Hydrogen. RED a lansat până acum un singur telefon, Hydrogen ONE, care urma să fie un gadget revoluționar - cu ecran holografic 3D și cameră foto foarte puternică.

Deși proiectul arăta perfect pe hârtie, atunci când a fost lansat telefonul s-a dovedit a fi o mare dezamăgire. A primit recenzii foarte proaste, pentru că ecranul nu era holografic, nici măcar foarte bun, interfața era veche, iar telefonul era masiv și nu impresiona prin nimic.

Aceste probleme nu au putut fi rezolvat, dar cu toate acestea Jannard a anunțat inițial că va produce un nou smartphone, Hydrogen Two.

Din păcate, acum a declarat că renunță complet la proiect și chiar se va retrage din activitate, din cauza unor probleme de sănătate, scrie Mashable.

Ar fi fost frumos să vedem deja un telefon cu ecran holografic, dar momentul nu a fost bine ales, pentru că tehnologia nu a ajuns deocamdată la acest nivel.

Fără îndoială, acest proiect va deveni realitate peste câțiva ani, chiar dacă va fi realizat de o altă companie, probabil mult mai puternică.