iPhone e, totusi, un telefon scump, iar de teama sa nu-si vada banii dusi pe apa sambetei, milioane de utilizatori folosesc gadgetul gresit!

Business Insider a aflat ca multa lume evita sa apese butonul de Home, folosind in schimb AssistiveTouch, care presupune apasarea unui buton special care apare pe ecranul telefonului, din soft.

Oamenii se tem ca folosirea indelungata a butonului fizic de Home poate duce la stricarea lui intr-un timp relativ scurt. In Asia si in America Latina in special, dar si in unele tari din Europa, ca de exemplu Austria, aceasta idee e incetatenita. Inclusiv cei care vand telefoane le recomanda oamenilor sa foloseasca AssistiveTouch pentru a proteja butonul fizic al telefonului!

Ce-i drept, au fost destul de multe persoane, de-a lungul timpului, care s-au plans ca au avut probleme cu butonul de Home. Repararea lui costa destul de mult si pot aparea probleme precum zgarieturile. Oamenii din tarile mai sarace, unde sa-si cumperi iPhone nu e ceva prea simplu, aleg sa il protejeze cat de mult pot.

Compania Apple a declarat, insa, in repetate randuri ca a facut imbunatatiri si ca butonul Home este mai rezistent ca niciodata. Afirmatiile n-au reusit, insa, sa-i convinga pe cei care pun ban pe ban pentru a-si cumpara mult doritul telefon.