Totuși, se pare că smartphone-urile le mai rezervă fanilor câteva surprize încă nedezvăluite, iar una dintre ele se referă la modulul foto. Aparent, toate telefoanele S20 vor fi capabile să capteze simultan imagini prin intermediul tuturor senzorilor (cel principal, camera ultra-wide și shooterele telefoto). Potrivit XDA, citat de GSM Arena, această funcționalitate se va numi „Quick Take” și le va permite utilizatorilor să gliseze imediat către galerie pentru a vizualiza cele trei imagini și a decide pe care doresc s-o păstreze.

Totuși, nu este pentru prima dată când vedem o astfel de funcție, pentru că LG a lansat anterior telefoane cu „Triple Shot”, odată cu modelele V40, în anul 2018. Recent, utilizatorii Apple au primit și ei o funcționalitate similară numită „Double Take”, însă prin intermediul unui dezvoltator extern.

Revenind la zvonurile referitoare la S20, Samsung ar putea aduce încă o surpriză în materie de foto, numită „Single Take”, ce compilează imaginile realizate de cele trei camere foto și le montează în clipuri video. Și mai e doar puțin până când vom vedea dacă aceste informații se confirmă.