Noile flagship-uri ale celor de la Samsung au fost lansate joi seara, insa se pare ca numai unul dintre acestea va ajunge si in Europa, implicit Romania. Samsung a anuntat doar ca precomenzile pentru S6 Edge+ in Marea Britanie vor incepe cu 18 august. Nu a fost dezvaluit nici pretul.

Asadar, Samsung se pare ca va lansa Note 5 numai in SUA si Asia, cel putin deocamdata, scriu cei de la Engadget.

Galaxy Note 5 si S6 Edge+ vor veni cu procesor Exynos 7420, 4GB de RAM, camere de 16MP si 5MP si cu Samsung Pay. Din pacate, niciunul dintre acestea nu va avea slot pentru card microSD sau posibilitatea inlocuirii bateriei. Vor avea insa incarcare rapida, atat prin cablu, cat si prin wireless.

I-am contactat pe cei de la Samsung si ne-au trimis un comunicat oficial: "Disponibilitatea produsului Samsung Galaxy Note 5 va fi diferita, in functie de nevoile consumatorilor si de situatia specifica a pietei. Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat pe pietele din Statele Unite si din Asia in luna august si vom cauta diferite oportunitati de lansare pentru Galaxy Note 5 pe alte piete. Prin lansarea seriei Galaxy Note in 2011, am creat o categorie noua de dispozitive inteligente care a setat un nou standard in industrie, urmat de ceilalti producatori. Pentru consumatorii din Europa, portofoliul Samasung va fi centrat in jurul smartphone-ului Galaxy S6 edge+, astfel incat sa putem raspunde cat mai bine nevoilor acestora.

In Romania, smartphone-ul va fi disponibil incepand cu 4 septembrie. Utilizatorii pot plasa precomanda de astazi la partenerii oficiali Samsung. Pretul va fi stabilit de fiecare comerciant si operator in functie de propria politica de preturi si oferte speciale".

Iata promo-ul oficial al noului Samsung Galaxy Note 5

Iata promo-ul oficial al telefonul Galaxy S6 Edge+, cel care va aparea si in Europa