Pentru a marca această aniversare, care va avea loc anul viitor, Samsung a decis să aducă schimbări importante în design-ul noului flagship.

Astfel, Galaxy S10 va arăta diferit de modelele anterioare, S8 și S9, scriu cei de la GSM Arena, citând o declarație a lui DJ Koh, CEO al deviziei mobile de la Samsung.

Una dintre schimbările importante pe care le va aduce noul Galaxy S10 ar putea fi introducerea senzorului de amprentă în ecran. De asemenea, scannerul de iris va fi înlocuit cu un sistem de recunoaștere facială tridimensională, de tipul Face ID.

Koh a precizat că noul model va fi lansat într-o gamă de culori foarte variată: telefonul va fi disponibil în 9 culori, inclusiv Verde Smarald, o culoare care a fost foarte apreciată când a fost lansată, în 2015, cu Galaxy S6 Edge.

Seria Galaxy S10 va cuprinde trei modele diferite de smartphone. Cel mai mare dintre ele va avea cinci camere foto: trei pe spate și două frontale. Celelalte vor avea cameră duală pe spate și una singură frontală. Procesorul va fi însă același: Exynos 9820.

Noile modele vor fi lansate în februarie 2019, la târgul de tehnologie MWC.